strenghielm_linen_cupboard.1

Renoverat skåp! Lite före- & efterbilder

strenghielm_linen_cupboard.6 strenghielm_linen_cupboard.4 strenghielm_linen_cupboard.3 strenghielm_linen_cupboard.2 strenghielm_linen_cupboard.1Min kompis köpte ett skåp på Blocket för ett tag sedan, eller rättare sagt hon hämtade det gratis. Planen var att det skulle bli ett skåp till ett flickrum men när skåpet skulle bäras upp för trappan så gick det inte. Nope, tvärstopp! Hon visste att jag hade sneglat lite på skåpet så istället för att sätta ut det på Blocket igen så gav hon det i sin tur till mig. Jag har haft det på lite olika ställen här hemma och funderat och testat och bråkat lite med det. Många idéer har jag haft om hur jag vill göra iordning det också men nu fick det bli ett linneskåp i sovrummet. Vi skar ut skivorna i de yttre dörrspeglarna och monterade in klövergaller istället, sen målade jag det crémevitt inuti och mörkgrått utanpå. Och vips så blev det ett helt nytt skåp. Nu måste jag bara hitta alla hyllplan som jag lagt på ett himla bra ställe här i huset…

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.