Jag heter Mari Strenghielm och jag bor i en gammal skärgårdsvilla på Dalarö tillsammans med min man, våra barn och husdjur. Jag jobbar som inredningsstylist och fotograf samt har bloggat sedan år 2010. Bloggar om både mitt jobb och mitt privatliv men det mesta har någon slags förankring till inredning.

Numera hittar du bloggen här.

Renoverat skåp! Lite före- & efterbilder

Renoverat skåp! Lite före- & efterbilder

strenghielm_linen_cupboard.6 strenghielm_linen_cupboard.4 strenghielm_linen_cupboard.3 strenghielm_linen_cupboard.2 strenghielm_linen_cupboard.1Min kompis köpte ett skåp på Blocket för ett tag sedan, eller rättare sagt hon hämtade det gratis. Planen var att det skulle bli ett skåp till ett flickrum men när skåpet skulle bäras upp för trappan så gick det inte. Nope, tvärstopp! Hon visste att jag hade sneglat lite på skåpet så istället för att sätta ut det på Blocket igen så gav hon det i sin tur till mig. Jag har haft det på lite olika ställen här hemma och funderat och testat och bråkat lite med det. Många idéer har jag haft om hur jag vill göra iordning det också men nu fick det bli ett linneskåp i sovrummet. Vi skar ut skivorna i de yttre dörrspeglarna och monterade in klövergaller istället, sen målade jag det crémevitt inuti och mörkgrått utanpå. Och vips så blev det ett helt nytt skåp. Nu måste jag bara hitta alla hyllplan som jag lagt på ett himla bra ställe här i huset…

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

strenghielm

Jag heter Mari Strenghielm och jag bor i en gammal skärgårdsvilla på Dalarö tillsammans med min man, våra barn och husdjur. Jag jobbar som inredningsstylist och fotograf samt har bloggat sedan år 2010. Bloggar om både mitt jobb och mitt privatliv men det mesta har någon slags förankring till inredning. Numera hittar du bloggen här.

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

14
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny