strenghielm_st_olof_bageri

Mina sista Skåne-tips för denna gången

strenghielm_hoganas_saluhall strenghielm_bures_fisk strenghielm_salto_mortale strenghielm_tribos_antik strenghielm_gorm.1 strenghielm_gorm.4 strenghielm_gorm.2 strenghielm_gorm.3 strenghielm_st_olof_bageriHär kommer några sista lösryckta tips för den som är i eller ska till Skåne. Jo, igår visade jag ju bilder från Garage, den finfina hamburgerrestaurangen i Höganäs. Mittemot denna ligger den finaste saluhallen där man både kan äta och handla. Sen åker vi tillbaka till Österlen och tipsar om Buhres fisk som ligger i hamnen i Kivik, där ska man äta fish & chips och där finns även lekpark, bad och finfin glass till barnen. Sen kan man dra till Brösarp och kolla in tjusiga inredningsbutiker, dock lite för dyrt för min plånbok som gillar loppisar men fina att kika i för inspiration. Första bilden är från Salto Mortale och den andra från Tribos Antik. Sen tar vi ett sista stopp i St Olof, närmare bestämt vid Dälperöds slott, för där finns en byggnadsvård och loppis (Gorm Byggnadsvård). Bara att få kika på slottet gör det värt att åka hit. Och när man ändå är i St Olof så måste man åka till bageriet och caféet Byvägen 35 som ligger just på Byvägen 35. Det var det hela, tack Skåne för ännu en grym semester!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.