strenghielm_mer_semester.11

Vi sade hej då till grannarna

strenghielm_mer_semester.12 strenghielm_mer_semester.9 strenghielm_mer_semester.10strenghielm_mer_semester.11   Sista kvällen i Skåne gick vi ut och sa hej då till våra kära grannar i kohagen, visst är de fina? Jag skulle verkligen inte ha något emot att åka igenom en kohage varje dag för att komma hem. Nu är vi hemma och tillbaka till verkligheten även om vi har semester ett litet tag till. Idag drog vi igång vår årliga källarrensning så snart vankas den årliga loppisen. Nytt för i år är att vi bygger förvaringsytor i källaren för nu måste vi få iordning där nere en gång för alla. Inget mera stapla grejer på varandra, var sak ska få sin egen plats. Och hörni, årets loppis blir stor, återkommer med info!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.