strenghielm_svenska_armaturer.15

På Lampjakt i Midsommarkransen

strenghielm_svenska_armaturer.10 strenghielm_svenska_armaturer.12 strenghielm_svenska_armaturer.5 strenghielm_svenska_armaturer.4 strenghielm_svenska_armaturer.7 strenghielm_svenska_armaturer.6 strenghielm_svenska_armaturer.9 strenghielm_svenska_armaturer.3 strenghielm_svenska_armaturer.1 strenghielm_svenska_armaturer.8 strenghielm_svenska_armaturer.2 strenghielm_svenska_armaturer.11 strenghielm_svenska_armaturer.13 strenghielm_svenska_armaturer.14 strenghielm_svenska_armaturer.16 strenghielm_svenska_armaturer.15Idag drog jag iväg till Midsommarkransen och den fina lampaffären Svenska Armaturer (som jag fortfarande kallar för Kabelverket). Jag letar belysning till Delselius Bageri & Café och ville kolla på några olika lamptyper IRL. Jag har en idé om att jag vill ha en jättestor lampa i taket i serveringen, typ art deco. Ungefär en sån som Ulrika hittade för ett tag sedan, kolla in den här, så galet fin! Men jag vill ha en som kanske har något mindre bollar och istället är mer bred än hög. Tänker att den ska vara som ett smycke mot den annars ganska enkla och rustika inredningen. Sen kollar jag även fasadbelysning och lite smått och gott. Jag fick finfint sällskap av Juno som insisterade på att vi skulle gå och fika, det gör man alltid när man åker till ett annat land tyckte hon. Landet Midsommarkransen, vilken lantis hon är. Självklart hoppade vi in och sa hej till min bloggkollega Linda också, jag hade aldrig varit i hennes fina butik Vintagefabriken tidigare så det var kul att se. Vi hade parkerat utanför Bodils Vintage så vi stoppade in huvudet där också och jag hittade en vintageväska som jag blev kär i med läderremmar och hampa, så där perfekt solblekt och mjukt sliten. Den får nog bli en förvaringskorg i hallen tror jag. Ikväll missar jag Genses första Design Dinner, lite jobbigt när man ser bilderna som kollegorna lägger ut i sociala medier nu men sånt är livet. Jag har för mycket nu och behöver kvällarna för att landa lite. God kväll på er!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny