strenghielm_bythesea.8

Tack för ännu en sommardag

strenghielm_bythesea.11 strenghielm_bythesea.10 strenghielm_bythesea.12 strenghielm_bythesea.1 strenghielm_bythesea.9 strenghielm_bythesea.3 strenghielm_bythesea.4 strenghielm_bythesea.2 strenghielm_bythesea.6 strenghielm_bythesea.7 strenghielm_bythesea.5 strenghielm_bythesea.8Tänk att sommaren liksom har klamrat sig fast och inte släpper taget! Tack! Vi vill bara vara ute precis hela tiden. Efter frukost imorse drog vi iväg till vårt favorit-utflyktsställe, Havtornsudd. Här går man igenom en John Bauer skog för att komma till havet och där går man längst med vattnet och den ena stranden efter den andra. Vi brukar välja en där vi hänger, antingen har vi med oss picknick eller så sitter vi bara och solar, kastar macka, samlar strandfynd och har det himla bra helt enkelt. Sen går man igenom en annan snutt John Bauer skog tills man är tillbaka igen. Sen åkte vi hem och grillade finsk korv ute i trädgården och nu ska vi lite snabbt piffa till oss för att åka in till stan på middag. Fin lördag till er!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.