strenghielm_marina.3

Hemma hos Marina och lite Ballroom Blitzz

strenghielm_marina.4 strenghielm_marina.6 strenghielm_marina.5 strenghielm_marina.1 strenghielm_marina.2 strenghielm_marina.3Här kommer lite bilder från min och Annas intensiva gårdag. Vi vaknade upp tidigt på Fröken Hjorts Bruksgård, vi ville liksom hinna se varenda lilla vinkel och vrå innan det var dags att åka därifrån. Sebastian serverade oss en härlig frukost med bland annat rykande färska croissanter. Vi avnjöt frukosten i lugn och ro med finaste utsikten ut mot den skånska myllan och en massa pickande höns. Efter frukosten tog vi vårt pick o pack och drog in till Helsingborg där vår lovely kollega Marina (the Beauty Edit) mötte upp oss. Vi skulle nämligen hem och göra ett reportage hemma hos henne. Vilken lägenhet, wow! Och så fint och personligt inrett med en brokig blandning av vintageprylar och designklassiker. Familjen har rest mycket och så har de bott i New York i många år vilket avspeglas i deras inredning. Vi jobbade non stop utan lunch för vi ville hinna bort till Ballroom Blitzz innan vi skulle med tåget hem och, phiew, vi hann med nöd och näppe. Ballroom Blitzz är en ganska ny konceptbutik, eller galleri kanske man kan kalla det, som drivs av Monica Daxberg och Marie Olsson Nylander. Monica mötte upp oss och visade oss runt i den vackert inredda lägenheten där butiken/galleriet ligger. Väggar och även en del dörrar och snickerier är målade med kalklitir i dämpade färger och överallt är det vackra möbler, saker, kläder, skor osv som är till salu. Hit kommer jag gärna tillbaka när jag har lite mera tid men fram till dess får jag nöja mig med att kolla in webbshopen och bloggen som finns här! Lite mör i kroppen idag men det är bara att skaka av sig för nu ska jag in och ha byggmöte på bageriet som jag inreder.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.