Strenghielm_alcro_library.2

Mitt bibliotek i Alcro trend

Strenghielm_alcrotrend_uppslag Strenghielm_alcro_library.1 Strenghielm_alcro_library.2I nya numret av Alcro trend har jag med mitt bibliotek som jag målade monokromt för ett litet tag sedan. Och inte bara monokromt som i att väggar och snickerier har samma färg utan jag målade faktiskt till och med taket! Gå in och kika på hela magasinet här fast egentligen tycker jag att man ska prenumerera för då får man den fina tidningen direkt hem i brevlådan fullproppad med inspiration. Gå in och kika på tidigare nummer och passa på att beställ en prenumeration här vettja. Hade ett jobb till med i tidningen men det får ni se imorgon. Har ni förresten tänkt på att vi bytt design på hela lovely? Vad tycker ni? Hej hopp!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.