Strenghielm_alcro_hallway.2

Halljobb i Alcro Trend

Alcrotrend_hall Strenghielm_hall.2 Strenghielm_alcro_hallway.1 Strenghielm_alcro_hallway.3 Strenghielm_alcro_hallway.2Jamen, senaste numret av Alcro Trend igen då.. kanske börjar bli tjatigt men det bara blev så att jag fick med tre jobb på en gång där. Och det här är bilder från min hall som jag målat med deras färg “Södermannagatan” som en grym, varm grå färg. Den har jag fortsatt måla med sen på både dörrar och uppe på mitt kontor som ligger i anslutning till hallen på övervåningen. Och faktiskt har den även fått hänga med till bageriet som jag inreder… Ja, jag kan lätt snöa in på grejer, jag vet. Hur som helst, det är en av färgerna som tagits fram i samarbetet mellan Grandpa och Alcro. Biblioteket målade jag ju med deras “Fridhemsgatan” vilket är en mörkare grå. Fin dag till er!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.