strenghielm_delselius_almost.2

Öppningsdags på fredag!

strenghielm_delselius_almost.8 strenghielm_delselius_almost.1 strenghielm_delselius_almost.6 strenghielm_delselius_almost.17 strenghielm_delselius_almost.5 strenghielm_delselius_almost.3 strenghielm_delselius_almost.2Idag var jag förbi bageriet en sväng och för första gången så såg det faktiskt ut som ett riktigt café med möbler och allt, weee, så roligt! Det blir så himla fint, tycker jag iallafall. Fortfarande är det mycket som ska göras och Robin snackar med snickare, elektriker och bagare samtidigt som han skruvar ihop någonting med ena handen och pratar i mobilen med den andra. Helt otroligt att han lyckats ro i land detta på så kort tid och så modigt att våga satsa på inredning och design som han har gjort, han är värd all framgång han kan få. Och nu är det alltså dags för öppning, nu på fredag klockan 7 så öppnas dörrarna upp. Gå dit och ta en fika, lunch eller köp något från bageriet och ta med dig vettja. Bageriet ligger på Renstiernas gata 19, mittemot Cajsa Warg. Jag har fått ett par mail där läsare undrat om det är mitt bageri och om jag ska jobba där nu, haha.. Nej, jag har bara gjort all grafisk form och även inrett bageriet så det är därför jag ser det lite som min bebis också. Så även jag säger varmt välkomna!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny