strenghielm_jotun_soon.5

Hej från kaosigt hem

strenghielm_jotun_soon.2 strenghielm_jotun_soon.3 strenghielm_jotun_soon.4 strenghielm_jotun_soon.1 strenghielm_jotun_soon.5Ja, tar det aldrig slut kan man tänka? Men nu jäklar, nu är tanken att vi ska återställa huset och sedan faktiskt låta det vara ett litet tag. Och för första gången i mitt liv har jag faktiskt en målare som målar i mitt hem, inte jag själv.. Och vet ni? Hur skönt som helst. Hon är så duktig, Benita på Pigmenta, så att man blir alldeles häpen. Jag trodde jag var snabb men är en snigel i jämförelse. Jag har ju jobbat med Nordsjö, sen Alcro och även Beckers de senaste åren så väggarna i dessa två rum vi gör nu har sett ut som lapptäcken. Addera ett antal olika tapeter också så ser det riktigt risigt ut. När jag skulle återställa här efter jobbet med Sandbergs då visste jag faktiskt inte riktigt till vad så jag var mer eller mindre tvungen att börja om från början. Kan ni se vad det är för färg? Det blir så himla, himla fint och kanske blir det klart idag. Eller iallafall imorgon. Äntligen ska jag få röja undan och ställa in granen som står där ute och väntar. Vi bor och jobbar och sover och hänger just nu allihop i vårat sovrum på övervåningen, ungarna och djuren tycker iofs att det är jättemysigt men nä, nu får det räcka tycker jag. Nu ska jag in till stan på julbord med min kära Lina! Ha en fin dag.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.