strenghielm_mess.4

Hej från renoveringskaoset

strenghielm_mess.1 strenghielm_mess.3 strenghielm_mess.2 strenghielm_mess.4Ja, här bor vi! Inte så superkul just nu men om några dagar blir det desto roligare. Värt väntan, det vet jag ju. Först bilden är från mitt och C´s sovrum, andra bilden är Dantes rum, tredje Junos och den sista bilden är från mitt kontor, ha ha. Nej, jag sitter inte där och jobbar just nu som ni kanske förstår, där ligger alla tavlor, mattor och annat jox som jag tagit ner från sovrummen. Jag har ju haft hela huset tapetserat eftersom jag gjorde ett stort jobb för Sandberg wallpaper här nu i höstas. Nedervåningen återställdes precis innan jul men nu är det alltså övervåningens tur. Det är superduktiga och effektiva Benita från Pigmenta som målar och jag längtar som en tok tills det blir klart, förhoppningsvis redan till helgen.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.