strenghielm_juno6.4

Birthday girl

strenghielm_juno6.1 strenghielm_juno6.2 strenghielm_juno6.3 strenghielm_juno6.4För 6 år sedan, igår, stod jag på en stege och målade ett tak när liten Juno bestämde sig för att det var dags att komma ut. Jag blev så irriterad över det där taket och tusen andra projekt har kommit emellan så det där taket är inte färdigmålat än.. Nu har det liksom blivit ett minne av den där dagen på något vis. Hur som helst, igår var vi uppe i ottan och firade henne med skönsång, den obligatoriska sifferballongen och ett gäng paket. Sen fick hon croissanter till frukost, som hon älskar. Juno hade själv fått välja vad familjen skulle hitta på denna dag och valet föll på Gröna Lund. En av mina närmsta vänner, Emily, fyller år på samma dag så vi frågade om hon ville hänka vilket hon gärna gjorde och hon tog i sin tur med sig lillesyrran, Jenny, med nykläckta bebisen Adrian. På kvällen fortsatte vi firandet hemma i trädgården med grillad pizza tillsammans med svärföräldrarna. Grillad pizza har liksom varit grejen här hemma i sommar. Favoriten är den med chèvre, päron, valnötter, honung och ruccola, så galet gott. Vi försöker få den så lik den från Fridens som möjligt och, tja, ganska så lik nu tycker jag. Det var en nöjd liten tjej som somnade så fort huvudet landat på kudden.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.