strenghielm_diy_napkinring.1

DIY – servettringar av läder

strenghielm_diy_napkinring.3 strenghielm_diy_napkinring.2 strenghielm_diy_napkinring.1Till pressvisningen/dukningen för Cervera förra veckan så pysslade jag ihop några servettringar i läder. Igår gjorde pysselbloggarnas pysselbloggare, Helena Lyth, ett inlägg om pressvisningen och undrade då var serveringarna kom ifrån. Sen har det varit kommentarer om hur man gör dem. Och nu har kunden fått frågor om dem så de mailade mig och frågade, ha ha. Vilket snurr! Så här kommer dagens tips, hur enkelt som helst ju. Jag köpte läderband, låsskruvar och en håltång på Panduro. Sedan klippte jag snuttar, ca 10-12 cm långa, vek dem på mitten, hål med håltång, i med skruv och voilá. Jag och min dotter gjorde det tillsammans, detta vill jag verkligen passa på att tipsa om också, att pyssla med barnen. Bästa sättet att umgås så här när vi börjar flytta in i stugorna igen och njuta av hösten.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.