strenghielm_rumhemma

Månadens instagrammare

strenghielm_rumhemmaI det senaste numret av RUM Hemma så är jag utvald till månadens instagrammare. Tycker de hade gjort ett fint urval av bilder men sen är det ju alltid skitjobbigt att läsa en intervju med sig själv… Vaaa, vad menade jag där..? Å, nej, varför sa jag så? Men, äsch, det är väl ingen som läser artiklar nu för tiden, man tittar väl på bilderna tänker jag. Jisses vilken vecka detta har varit och nu har jag ledigt en dag och på söndag är det att dra iväg på jobb på västkusten igen. Och sen ska här pyntas och fixas för sen blir det till att fira jul här hemma mitt i den vackra sensommaren. Trevlig helg på er!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.