strenghielm_bakacake.1

Hej från helgen!

strenghielm_bakacake.2 strenghielm_bakacake.3 strenghielm_bakacake.4 strenghielm_bakacake.1Whooa, som ni kanske märkt så har det varit väldigt tyst härifrån, både från mitt lilla bo men även hos alla mina lovely-kollegor? Vi har haft det lite svajigt ett tag nu men i helgen så gick det inte att göra inlägg, punkt slut. Lite panik men nu är jag så lättad att vi är tillbaka! Hur som helst, jag hade mina vänner och bloggkollegor Minna och Anna med familjer på besök i helgen. Lite kaos, så klart, då jag satt fast med jobb innan de kom och lillhuset hade pågående plåtning så vi kunde varken äta middag där eller ha det som gästhus.. men vi hade det himla trevligt ändå! Så fint att hänga hela familjerna tillsammans. Hann ju inte ta några bilder men fick lite bilder igår när jag och barnen bakade. Juno har kalas om ett par veckor, ett enhörningskalas (vad det nu är), så vi bakade enhörningskakor. Annars hade vi en riktigt skön söndag, en sån där då man bara knallar omkring i mysbrallor hela dagen. Jag började elda i kakelugnen direkt när jag gick upp och brasan höll vi sedan igång resten av dagen. Hoppas ni haft en fin helg?

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.