strenghielm_BB_lantis.hel

Utflyktstips!

strenghielm_BB_lantis.helIdag är det den årliga höstmarknaden här på Dalarö och vi får gäster så jag tänkte faktiskt kolla in det på riktigt i år. Nytt för i år är att Dalarö Lanthandel, mitt favvoställe i byn, håller öppet trots att de egentligen redan bommat igen för vintern. Och inte nog med det, min kompis Johanna, som driver Blackballoon har öppnat en pop-up i lanthandelns växthus dagen till ära. Kul! Sen har Strand Hotel loppis med antikt och kuriosa, och ett par privata loppisar är det också här i byn. Torget brukar ha marknadsstånd där man brukar kunna köpa ostar, marmelader, hembakt osv. Och så kan man äta våfflor, korv och finburgare. Det var tänkt att jag också skulle vara med på höstmarknaden i Lanthandeln och sälja höstkransar. Jag tänkte att jag skulle sitta där och binda dem, det hade väl varit mysigt? Nu blev jag tyvärr fast i jobb i år så jag hann inte men kanske till julmarknaden… Ha en fin helg!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.