strenghielm_vintagebyfeuk

Elle decoration uk med Johanna (Vintage by Fé)

Jag brukar inte köpa så jättemycket inredningstidningar vilket kanske är lite konstigt med tanke på mitt yrke. Innan jag började jobba som stylist var jag däremot inredningstidningsjunkie, både utländska och svenska tidningar konsumerades och gjordes moodboards och inspirationsmappar av. Nu kollar jag mest bildvinklar och stör mig på stylingen så det blir inte så inspirerande. Sen bor jag ju på en ö med typ en mack och en ica-butik så utbudet är ju inte så där dignande direkt. Men när jag är på flygplatser älskar jag att glo på utbudet och köpa något fint med mig på planet att kika i, lite lyxigt så där. Helst utländsk tidning. Nu när vi åkte till Köpenhamn härom dagen råkade jag se att November-numret av Elle Decoration uk kommit ut och där har ju jag och Lina med ett reportage, tjoho, så det passade ju himla fint att köpa den tidningen då. Och så fick jag med mig den alldeles för tunga RUM (International edition No 3) som jag inte hunnit kika i ännu så den ska jag krypa ner i dagbädden med i eftermiddag. Hur som helst, reportaget i Elle uk är hemifrån Johanna som driver fina klädmärket Vintage by Fé (med mera) som är ett av mina favoritklädmärken. Lägenheten är en etagelägenhet typ loft och med ett vardagsrum som är helt fantastiskt och kolla på sista bilden, det var faktiskt här jag fick idén till min dagbädd jag har hemma i sovrummet. Fin söndag på er, imorrn är det tillbaka till verkligheten igen!

SparaSpara

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.