Jag heter Mari Strenghielm och jag bor i en gammal skärgårdsvilla på Dalarö tillsammans med min man, våra barn och husdjur. Jag jobbar som inredningsstylist och fotograf samt har bloggat sedan år 2010. Bloggar om både mitt jobb och mitt privatliv men det mesta har någon slags förankring till inredning.

Numera hittar du bloggen här.

Elle decoration uk med Johanna (Vintage by Fé)

Elle decoration uk med Johanna (Vintage by Fé)

Jag brukar inte köpa så jättemycket inredningstidningar vilket kanske är lite konstigt med tanke på mitt yrke. Innan jag började jobba som stylist var jag däremot inredningstidningsjunkie, både utländska och svenska tidningar konsumerades och gjordes moodboards och inspirationsmappar av. Nu kollar jag mest bildvinklar och stör mig på stylingen så det blir inte så inspirerande. Sen bor jag ju på en ö med typ en mack och en ica-butik så utbudet är ju inte så där dignande direkt. Men när jag är på flygplatser älskar jag att glo på utbudet och köpa något fint med mig på planet att kika i, lite lyxigt så där. Helst utländsk tidning. Nu när vi åkte till Köpenhamn härom dagen råkade jag se att November-numret av Elle Decoration uk kommit ut och där har ju jag och Lina med ett reportage, tjoho, så det passade ju himla fint att köpa den tidningen då. Och så fick jag med mig den alldeles för tunga RUM (International edition No 3) som jag inte hunnit kika i ännu så den ska jag krypa ner i dagbädden med i eftermiddag. Hur som helst, reportaget i Elle uk är hemifrån Johanna som driver fina klädmärket Vintage by Fé (med mera) som är ett av mina favoritklädmärken. Lägenheten är en etagelägenhet typ loft och med ett vardagsrum som är helt fantastiskt och kolla på sista bilden, det var faktiskt här jag fick idén till min dagbädd jag har hemma i sovrummet. Fin söndag på er, imorrn är det tillbaka till verkligheten igen!

SparaSpara

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

strenghielm

Jag heter Mari Strenghielm och jag bor i en gammal skärgårdsvilla på Dalarö tillsammans med min man, våra barn och husdjur. Jag jobbar som inredningsstylist och fotograf samt har bloggat sedan år 2010. Bloggar om både mitt jobb och mitt privatliv men det mesta har någon slags förankring till inredning. Numera hittar du bloggen här.

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

0
Läs mer »

Lite jul i vårt hus

Det dröjer lite mellan blogginläggen just nu och jag försöker landa i de nya rutinerna och livet som tvåbarnsmor : ) I söndags hade vi

0
Läs mer »

Blommönstrat i barnrummet

Jag hittade så fina tyger i veckan och blev så himla sugen på att sy! Planen var att sy lite kuddar och sånt till Julies

0
Läs mer »
Stäng meny