Utskrift

Bye bye Lovely Life!

Idag flyttar jag med något skakiga ben från Lovely Life där min blogg har bott i snart 3 år nu. Jag minns fortfarande när Ulrika/Seventeendoors och Johanna Bradford kontaktade mig och frågade om jag ville flytta in, så himla glad var jag! Och LL har verkligen varit helt fantastiskt för mig, jag är så tacksam. Det jag tar med mig i hjärtat är alla fina jag lärt känna och våra magiska Lovely-träffar. Men jag har ju varit på gång att lämna ett par gånger som ni kanske vet, fast till slut har jag liksom haft svårt att slita mig från tryggheten här men nu känns det helt rätt. Det är dags. Jag vill tacka alla er underbara läsare som peppat och kommenterat och hört av er, boostat mig och givit mig så himla mycket kärlek. Hoppas ni vill följa med mig till mitt nya bo? Varmt välkomna till mitt nya hem så ska jag berätta lite mer om oss!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.