På besök hos Bobo

 

Förra veckan var jag och Amelia i Göteborg, vi bodde flott  i Blogger´s Inn rummet på Scandic Rubinen (som jag ju faktiskt var med och hjälpte Frida med när hon inredde, minns ni?) och fotade några hemma hos reportage som kommer synas här på Lovely Life snart. Vi var bland annat hemma hos Bobo som är en gammal arbetskamrat och vän till mig, mer om honom och hans hem får ni som sagt veta inom kort men det var så härligt där så jag var tvungen att låta er tjuvkika lite. 

När hemmet var färdigplåtat vankades det världens godaste gulaschsoppa som var tillagad enligt konstens alla regler.

Under tiden satt Algot i soffan och undrade vad som stod på egentligen.

 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny