Weekly mix

 

Redan mitten av maj! Här ser ni ett litet hopplock av vad som kommit i min väg under den senaste veckan.

Jag har ätit lunch på bästa Pom & Flora för sista gången som söderbo. Detta stället kommer jag sakna att ha på samma gata som vi bor.

Emmas designblogg tipsade om denna fina lägenhet som är till salu just nu och jag har kollat igenom bilderna igen och igen i flera dagar nu . Ren perfektion!

I år tänkte jag investera i ett par nya solglasögon och jag tror att det får bli ett par N° 11 från Hyde´s.

Ni måste se denna nya reklamfilm för Volvo av F&B. Jag älskar den och känner ett otroligt begär efter bilen, havet och en en ledig helg att åka omkring och uppleva allt i just den där bilen. Ja nu hör! Jag sitter här med gåshud. Tipstack till Lotta Agaton!

Jag börjar bli riktigt orolig för hur mycket bröllopstankar som egentligen är sunt att ha. Jag lever och andas verkligen bröllop just nu. Så mycket tankar och allt på samma gång! Vilken frisyr ska jag ha? Är körschemat ok? Tänk om någon gör illa sig eller snubblar i havet? Slöja eller inte slöja? Vad ska jag ha för nagellack? Hur mycket blommor behöver jag beställa? Vädret! Hur blir vädret egentligen? Bäst att jag kollar prognosen en gång till även fast det egentligen är för långt fram för att kunna lita på. Vart kan får vi tag på höbalar? Får inte glömma att boka ansiktsbehandling!  Nu borde jag verkligen gå ut och sätta mig i solen så att jag hinner få lite färg eller så gör jag lite armhävningar. Kanske borde hitta någon typ av jacka om det blir kyligt på kvällen? Ja precis såhär är det och detta var inte en en tredjedel av alla tankar. Phu! Men innerst inne vet jag ju att det blir bra till slut, oavsett vad jag har för färg på naglarna. Bilden är från detta vackra bröllop, tagen av Paper Antler.

Hoppas att ni har haft en fin vecka! Kram Johanna

 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny