Casa-Vogue-Cornwall2-Tim-Walker-616x455

Gröna fingrar

gront2

Jag vågar påstå att jag föddes med gröna fingrar, det har liksom gått i arv. Så här hemma finns det gott om grönt, här är min samling med små gröna krukväxter.

gront

Ginkgo träden växer så att det knakar. Ett skott av min Dr Westerlund pelargon har fått en egen kruka och i glasburkarna växer tomat- och chiliplantor. Trädet längst till höger har jag tyvärr glömt namnet på, någon annan som vet? Det växte upp bredvid ett större träd av samma sort så jag drog upp det med roten och planterade i en egen kruka, vilket var en chansning så jag hoppas att det överlever.

gront3

Inser dock att jag borde sått fröna lite tidigare för att kunna skörda i sommar. Förhoppningsvis blir det gott om tomater och chili i höst istället.

Hoppas att ni har en fin nationaldag!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny