Home-of-interior-stylist-Emma-Persson-Lagerberg-photographed-by-Petra-Bindel.-2

Same same but different

b783c8f5a31f135a_org Mitt bildminne är inte att leka med. Jag minns nämligen allt! När det damp ner ett mail i inkorgen från IKEA som presenterade sina höstnyheter reagerade jag direkt på denna bild. Det kanske bara är jag men jag tycker att den är otroligt lik bilden från Emma Persson Lagerbergs vardagsrum nedan. Home-of-interior-stylist-Emma-Persson-Lagerberg-photographed-by-Petra-Bindel.-2 Inte exakt samma produkter men miljön och ljuset är slående lika. Jag tycker till och med att IKEAs nya soffa Nockeby påminner om Rest från Muuto. Men om miljöerna inte hade varit så lika hade jag nog aldrig gjort kopplingen till Muuto soffan. Intressant det där tycker jag!

Bild nr 1 – IKEA pressbild för höstnyheter 2014, Bild nr 2 – Petra Bindel hemma hos Emma Persson Lagerberg
0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny