Jag heter Johanna Bradford och bor i Göteborg. Bloggen fylls ständigt på med med inspiration och nyheter med stort inredningsfokus men jag delar även med sig av det som inspirerar mig, oavsett om det gäller inredning, resor, trädgård, frukostar, mode eller annat fint. Jag driver bloggen på heltid men har även uppdrag inom styling och PR på frilansbasis och driver tillsammans med Hanna Stefansson workshops under namnet Frukostfolket. E-post:johanna@johannabradford.se

Numera hittar du bloggen Johanna Bradford här.

Weekly Mix

Weekly Mix

Sista dagen i augusti och därmed är dena fantastiska sommar över. Jag tog sommarens sista dopp igår och känner mig riktigt laddad inför september och hösten. Den mysigaste årstiden att spendera hemma och inne, kanske ta tag i det där rummet som borde målas eller varför inte åka iväg på en weekend resa till någon inspirerande storstad. Hej hösten!

blogger-image-140853410

Att Elin Lannsjö är förbaskat begåvad visste vi ju redan men jag är så imponerad över hennes ständiga flöde med produktnyheter. Detta vackra fat är sist ut bland nyheterna och den står redan på min önskelista.

9290_539227542848107_6571443387541001555_n

Vi åker på en långweekend till Paris nu i september och jag längtar så. Jag har varit där flera gånger innan men får aldrig nog, just nu plöjer Mokkasin Sofias alla tips och ett besök här på La Chambre aux Oiseaux är ett måste. Har ni några tips tar jag tacksamt emot dem. Förresten! Visst borde Sofia ge ut en Paris guide bok? Det tycker jag! Hade varit den allra finaste av guide böcker gissar jag på.

Skärmavbild 2014-08-31 kl. 14.04.20

Jag är så himla glad över mitt set från Cecilie Copenhagen som jag lyckades klicka hem för några veckor sedan. Ett varumärke att hålla koll på framöver!

SFDC8360A23E64F45C1967F6A05DD592F24_960x

Veckans absolut finaste lägenhet till salu är denna 3:a på Robert Almströmsgatan 3 i Birkastan i Stockholm. Fler bilder finns hos Fantastic Frank.

7856923_fullscreen

Efter att jag sett bilderna från Ilse Crawfords utställning på The Apartment blev jag så otroligt sugen på att köpa Börge Mogesens bänk att ha som soffbord. Helt perfekt ju! Eller perfekt vore det om jag har sådan tur att jag fyndar det till ett bra pris. Hoppas!

MG_4840-720x1007

Något annat som gärna får flytta in i vårt vardagsrum är ett sådant här Ficus Lyrata träd som Yvonne Koné har i sin fina nyöppnade butik i Köpenhamn. Jag har sett flera varianter i blomsterbutikerna men inget sådant här stort så jag får nog bege mig till partihallarna tror jag.

IMG_8647

Ni har väl inte missat att Ulrika på Seventeeendoors har börjat blogga hos oss här på Lovely Life? Hon har länge varit en av mina absolut favorit inredningsbloggare så det gör det hela ännu roligare.

Hoppas att ni har haft en fin vecka!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

tant-johanna

Jag heter Johanna Bradford och bor i Göteborg. Bloggen fylls ständigt på med med inspiration och nyheter med stort inredningsfokus men jag delar även med sig av det som inspirerar mig, oavsett om det gäller inredning, resor, trädgård, frukostar, mode eller annat fint. Jag driver bloggen på heltid men har även uppdrag inom styling och PR på frilansbasis och driver tillsammans med Hanna Stefansson workshops under namnet Frukostfolket. E-post:johanna@johannabradford.se Numera hittar du bloggen Johanna Bradford här.

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny