horse.emma

Dagens

tant_johanna_dagens18:9

Shorts: Cecilie Copenhagen / Liten ask av Anna Wadle från Le Kiosk / En bukett dahlior/ Fat av Elin Lannsjö / Anteckningsböcker: MARK’S Travelife från Grandpa 
 
Jag har längtat efter en lugn hemmakväll typ hela veckan så strax ska jag hoppa i myskläder, lägga mig i soffan och äta obegränsade mängder av min favoritglass, Sea Salted Caramel från Lejonet & Björnen. Dör så gott! Den och deras Saffran & Honung är på delad förstaplats hos mig. Men först ska jag sätta dahliorna i vatten. Anteckningsböckerna tänkte jag fylla med restips och den lilla skålen fick vara med på bild bara för att jag gillar den så mycket. Vad gör ni ikväll?
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny