linda.1.9.kamera

Bunches by Blomrum

tant_johanna_bunches2tant_johanna_bunches1tant_johanna_bunches5tant_johanna_bunches3tant_johanna_bunches6tant_johanna_bunches4

I torsdags öppnade Bunches by Blomrum på Fredsgatan 6, precis mittemot NK. Jag och Hanna har hört Linda berätta om planerna som hon och hennes kompanjon Robban har haft kring det och vi var såklart nyfika på hur det hade blivit, så vi gick förbi efter jobbet. Här är säljs alltså endast blommor i färdiga buketter så att man själv kan komponera ihop det man vill ha. Tanken är att man exempelvis köper en bukett hortensior, en bukett eukalyptus och så kanske en bukett nejlikor. Sedan går man hem och fixar till sin alldeles egna bukett. Himla bra koncept tycker jag! Och kolla in den smarta förpackningen man får buketterna i när man köpt dem, så smart och snyggt!

Foto: Hanna Stefansson
0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.