mikaelbeckman

Fastighetsbyrån x3

mikaelbeckmanhansblomqvisttinahellberg

Just nu har Fastighetsbyrån en lägenhet på Linnégatan 17a till försäljning. Med inspiration från en rapport som beskriver hur man optimerar en visning genom vetenskaplig styling, har inredningsstylisterna Hans Blomquist, Mikael Beckman och Tina Hellberg stylat om 3:an på Östermalm i Stockholm. Ovan ser ni precis samma vinkel men med de tre olika stylingarna. Nästa vecka har Fastighetsbyrån bjudit in till en dag med visning av lägenheten och på plats under dagen finns bland annat den amerikanska designpsykologen Sally Augustin, som tillsammans med Fastighetsbyrån ska slå hål på myterna om home styling. Jag är inbjuden men kan tyvärr inte komma, vilket jag grämer mig lite för. Tror att det kommer bli väldigt intressant. Men jag hoppas på en utförlig rapport från min bloggkollega Ulrika på Seventeendoors som ska dit.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.