tantjohanna_19nov

Lite nytt

tantjohanna_19nov På mitt sängbord finns det just nu en massa finheter. Förutom en Dr Westerlund pelargon som har flippat ut och växer som aldrig förr, trots att den borde gått in i vintervila, ligger det en helt ny anteckningsbok. Som ni kanske vet är jag obotligt förälskad i just anteckningsböcker och trots att jag har massor liggandes hemma, fortfarande helt oöppnade och tomma kunde jag inte låta bli när jag såg denna på Artilleriet. Det var kärlek vid första ögonkastet! Förutom ny anteckningsbok har jag ett nytt halsband, mina vänner Kristin & Miranda som driver webshopen For Good Luck kom hem med ett gäng från deras senaste resa till Bangkok och ingen är gladare än jag. Kika gärna in här för att läsa mer om stenens betydelse!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny