41fSstp6qPL._SY355_

Månadens lista – Januari

Tänkte att jag skulle dela med mig av en månadens lista nu när det är nytt år och allt, eller kalla den drömskelista om du vill. Jag har i vilket fall som helst knåpat ihop en lista med kategorier som mitt hjärta bultar lite extra för. Här kommer  januari månads variant så håll tillgodo! Har du en egen blogg och också vill dela med dig av din månadslista/drömskelista? Det vore så himla kul tycker jag så kör på och glöm inte att kommentera här så att jag hittar till just din.

Bil

df8ad3dab7b5250fcbc70203702df987

En gammal Land Rover Defender Jeep, precis som Hannah Henderson’s. Yes please! (Och ja jag inser att det kan bli svårt att langa fram en ny bil i månaden på denna lista så jag kan redan nu varna för att det kanske blir samma modell ibland men färger och så. Ok? )

Skor

vans

Min bästa skomodell – Vans Classic slip-on, i läder.

Frisyr

b9e7856a9df27ff5b6cd6546f972f85d

Låg knut! Så snyggt och praktiskt när man vill bära mössa, till skillnad från den höga knuten.

Citat

19b4021ec146d61a720202fc333e4fba

Kaffekopp

41fSstp6qPL._SY355_

Årets julklapp till mig själv blev denna mugg från Royal Copenhagen så den är jag lite extra kär i just nu.

Bok

product

Vem behöver inte lite träningspepp såhär i januari? Denna bok får mig att vilja sätta igång omedelbart.

Mat

figtoast-865x648

ALLT med recept av Chez Wood. Precis allt är gott, jag lovar! För tre dagar sedan gjorde jag denna macka och har ätit den varje dag sedan dess. Beroendeframkallande!

Musik

5575_big

Håkan Boma Ye! Som slungar mig tillbaka till den där underbara junidagen när han spelade på Ullevi.

Resmål

tulum_hannastefansson

Jag hade absolut inte tackat nej till en solsemester just nu, gärna till Tulum. Där skulle jag mest ligga på stranden, äta god mat och dricka kokosvatten som om det inte fanns någon morgondag. Bilden har jag lånat från Hanna som var där förra året.

Sweatshirt

Skärmavbild 2015-01-06 kl. 16.57.26

Enligt mig kan en garderob inte innehålla för många sweatshirts, speciellt inte grå. Denna från Gant hade absolut fått plats i min.

Dream on!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny