IMG_6636

Stockholm Furniture Fair 2015

lottaagaton_string20kvadrat_bolon20kvadrat_astrid20kvadrat_studioilseameliawidell_trendustallningen

Jag hade tyvärr inte möjlighet att besöka Stockholm Furniture Fair som har pågått under veckan men jag tackar mina branschkollegor allra ödmjukast för att de ha delat med sig av bilder och rapporter via instagram och sina bloggar. Genom att följa dem har det liksom nästan känts som att jag varit där. String Furniture stylat av Lotta Agaton, Astrid textils och Bolon verkar vara de montrar som varit mest populära i sociala medier. Och såklart entréutsällningan av Studioilse som fått hyllningar från alla håll, även lunchrummet som var en del av trendutställningen i c-hallen som var inrett av inredningsarkitekten Johanna Asshoff från Asshoff & Brogård föll mig i smaken. För att sammanfatta det hela i några saker som återkommer i flera montrar och utställningar skulle jag säga: personliga moodboards på väggarna, växter i alla dess former, linne, sammet, flätat, handgjord keramik, färg och ljust trä.

Vill ni läsa mer om möbelmässan samt se fler bilder rekommenderar jag rapporterna från Trendenser, Husligheter och Amelia Widell. Några av dem jag har följt på instagram är @20kvadrat, @lottaagaton och @fridasfina.

Foto: 1- @lottaagaton, 2,3&4 – @20kvadrat, 5- Amelia Widell

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.