borastapeter_kristin.lagerqvist-7785

Tapetfrukost

borastapeter_kristin.lagerqvist-7765borastapeter_kristin.lagerqvist-7785borastapeter_kristin.lagerqvist-7759borastapeter_kristin.lagerqvist-7810borastapeter_kristin.lagerqvist-7932

Min dag började i Torgpassagen där Boråstapeter som fyller 110år ordnade med tapetfrukost. Blomrum hade öppnat upp extra tidigt, Fratelli Gridelli hade dukat upp en helt underbar italiensk frukostbuffé och Boråstapeter premiärvisade sin jubileums kollektion. Efter frukosten satte jag och Kristin fart med dagens arbeten, nämligen en massa nytt till den redaktionella sidan som ni får se inom kort. Missa inte att kika in hos Kristin för att se fler bilder från vår dag ihop!

Foto: Kristin Lagerqvist

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny