Rebecca-Atwood-2

Weekly Mix

tuvalisa_Kristin_-lagerqvist-4600

Som ni kanske redan vet har Krickelin flyttat, jag har inte varit och besökt henne än men jag lääängtar. Ser så himla fint ut!

johannabradford_fleamarket

 Just nu har jag en hang-up på stenar och kristaller så jag blev helt till mig när jag fick syn på denna samling på antikmarknaden i Nice.

hakan_ullevi

Håkan Hellströms konsert på Ullevi den 7 juni 2014 var en av de bästa konserterna jag någonsin sett så när jag hörde att han skulle spela där igen nu i sommar var det ingen tvekan om att jag ville dit. Som tur var fick vi tag i biljetter. Hurra vad roligt det ska bli!

c2189fc0589f0342aa0ae834086d39b1

Jag är som sagt på jakt efter en matta till vårt vardagsrum. Vet inte riktigt vad jag är på jakt efter men jag intalar mig själv att när jag hittat den rätta kommer det kännas rätt. Denna fina hittade jag via pinterest.

Rebecca-Atwood-2

Just nu längtar jag efter att få komma iordning i rummet som ska bli mitt kontor här hemma. I dagsläget agerar det mest förråd om jag ska vara ärlig men nästa vecka ska det röjas ur och så ska jag bara bestämma mig för en kulör på väggarna, måla och till sist piffa. Tills dess pinnar jag på i mitt workspace board och har denna bild från Rebecca Artwood’s studio som målbild.

Hoppas att ni har haft en fin vecka!

 

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.