johannabradford_granit_24okt3

Invigning av Granit Frölunda Torg

johannabradford_granit_24okt2johannabradford_granit_24okt1johannabradford_granit_24okt3

I torsdags kväll var jag och Frida Ramstedt ute på jobb ihop i samband med invigningen av Granit som öppnat på Frölunda Torg. Bara några minuter efter öppning var butiken helt full av kunder som minglade, småpratade och åt av den goda plockbuffén. Kvällen till ära var det 20% rabatt på alla varor så kön till kassan ringlade sig lång hela kvällen. Det var så himla roligt att det var så många bloggläsare på plats, tack till alla er som kom fram för att hälsa! Hann du inte ut till Frölunda Torg för att kolla in den ikväll kan du som läser Tant Johanna få ta del av inredningserbjudandet ändå. Hälsa bara från Tant Johanna i kassan i Frölunda Torgs-butiken så får du 20% rabatt* på en vara t.o.m. 1/11 2015!

*Går inte att kombinera med andra rabatter och erbjudanden eller på kaffemaskinen.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny