1-8-22207-F15_greymel_flat1

Månadens lista – oktober

Tänk att det snart har gått ett år sedan jag drog igång med kategorin månadens lista. Helt galet! Och så roligt att det att det är såpass många andra bloggare som antagit utmaningen och delar med sig av sina månadslistor. Nu i oktober månad har jag sett att både Living by W, Volang och Tankebubblor har skapat sina egna listor. Någon jag har missat? Lämna i så fall gärna en kommentar här så hittar jag till er. Här kommer min oktober månads lista!

Bok

12038296_1047088355309497_3549524847862238947_n

Äntligen har den släppts! The Kinfolk Home. Jag har redan slagit till på ett exemplar, precis som några gissade i detta inlägg.

Kaffekopp

673109-astier-de-villatte-simple-hot-chocolate-cup-a_3

De gånger jag har varit i Astier de Villattes butik i Paris har jag stått och haft beslutsångest bland alla deras fina muggar. Men nu vet jag nog vad jag ska köpa nästa gång jag är där, nämligen denna!

Bil

FullSizeRender

Vi har fått ärva en gammal Saab 64. Just nu står den i ett veterangarage på vinterförvaring men jag längtar till första åkturen i vår.

Citat

18461b38c4847735fac3c26eebe935ab

Mat

Burrata-Fried-Basil-Pizza

Pizza är bland det godaste jag vet, men det är skillnad på pizza och pizza. Jag gillar när de har spröda bottnar, lite kryddig tomatsås och fräscha råvaror. Och just nu drömmer jag om ett besök hos Prostens Pizza. Bilden har jag lånat härifrån!

Frisyr

camillahair

Den norska bloggerskan Camilla Pihl är alltid så snygg i håret, jag följer henne på instagram och där har hon skapat en hashtag för hennes frisyrer. Kika in under #camillapihlshair för inspo!

Resmål

tant_johanna_kopenhamn-1024x682

Det finns en stad jag ständigt längtar till, nämligen Köpenhamn. Som tur är bor jag inte särskilt långt ifrån och har möjlighet att ta tåget dit på bara några timmar. På onsdag beger jag mig dit tillsammans med Alice och Hanna för en Frukostfolket dag. Jag längtar! Bilden tog jag för precis ett år sedan när jag var där och här hittar ni mina bästa Köpenhamnstips.

Sweatshirt

1-8-22207-F15_greymel_flat1

Det är något med mig och grå sweatshirts. Jag tycker nämligen inte att man kan ha för många. Denna från Filippa K med vida armar ser så fin ut.

Musik

1280x1280

Albumet Comfort of Strangers av Beth Orton. Absolut ingen nyhet men den har av någon anledning blivit mitt höstalbum som åker på varje år vid den här tiden.

Skor

0326459001_1_100011

Beige Nike Air Max Thea från Other Stories.

Dream on!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.