johannabradford_sandbergtradition_1nov

Måndagsjobb & tapetprover

johannabradford_sandbergtradition_1nov

Idag jobbar jag från köksbordet, så himla lyxigt att få starta sin jobbvecka så. Oftast är jag ute och far bland olika jobb och möten men en dag i veckan försöker jag ha mötesfri för att kunna sitta och jobba ostört. Just idag samlar jag inspiration inför ett kommande jobb med temat jul, kika in på min winter & christmas board på pinterest för att se lite av det jag samlat ihop. Precis lagom till efter-lunchen-kaffet kom brevbäraren men veckans kanske finaste post. Nämligen tapetprover från Sandbergs senaste kollektion Tradition som släpps i handeln imorgon. Så himla fina och jag håller på att bli smått galen av alla vackra tapeter som finns. Just nu undrar jag mest varför jag inte i ett hus med typ 20 rum så att jag kan tapetsera med alla jag gillar. Det hade varit fint det.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.