johannabradford_happyfriday_6nov

Happy Friday

johannabradford_happyfriday_6nov

Snart klappar jag ihop datorn och firar fredag. På agendan står plantering julrosor på balkongen, öppna paket från Morris, hänga upp tavlan samt placera ut ljusstakarna jag fyndade på Myrorna igår, läsa igenom senaste numret av Elle Decoration samt Residence och sist men inte minst väntar en konsertkväll med vänner som jag sett fram emot länge. Daniel Norgren spelar nämligen på Konserthuset men innan dess vankas det drink på TOSO. Bäst att jag sätter fart så jag hinner med allt. Hoppas att ni har en Happy Friday!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.