Le Grand Air_Misty Grey

Tävla och vinn en Le Grand Air Soffa från Rum21

Just nu har du chans att vinna soffan Le Grand Air från Decotique som säljs på Rum21. I nuläget finns den i vitt, blått och grått men nu ska sortimentet äntligen utökas färgmässigt! Två färger är redan spikade (och fortfarande hemliga) och nu vill Rum21 ha hjälp av inredningsintresserade och bloggare i Skandinavien för att rösta fram den tredje färgen. Du som är med och röstar fram den tredje varianten har chansen att vinna en Le Grand Air-soffa i valfri färg i Rum21:s sortiment, värde 12995:- Detta är varianterna ni kan rösta på:

No 1: Midnight velvet

Le Grand Air_Midnight Velvet

No 2: Green pear

Le Grand Air_Green Pear_NY
No 3: Misty grey

Le Grand Air_Misty Grey

Såhär gör ni för att vara med och rösta fram den tredje färgen samt tävla om en Le Grand Air-soffa:
1. Ta en skärmdump på ett av de tre alternativen som du tycker är snyggast. Kika in på @rum21se på instagram så ser du alla färgerna.
2. Publicera bilden på din egen Instagram. Tänk på att ditt konto inte får vara inställd på privat under tävlingstiden
3. Tagga bilden med #legrandairmidnightvelvet#legrandairgreenpear eller #legrandairmistygrey beroende på vilken som är din favorit. Dessutom ska du tagga @rum21se och @tantjohanna
4. Motivera kort vem du skulle vilja dricka kaffe med i din nya soffa och varför. Det kan vara en kompis, en kändis eller en fiktiv figur. Den med bäst motivering vinner en Le Grand Air-soffa i valfri färg. Alla har lika stor chans att vinna, det är den bästa motiveringen som avgör.

Tävlingen pågår t o m 2015-11-22 kl 23.59. Vinnaren utses av Rum21 inom två veckor efter tävlingens slut på Rum21:s Instagram. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Lycka till! 

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.