johannabradford_13okt_2

Godmorgon fredag

johannabradford_13okt_1

Godmorgon fredag och den regntunga himlen utanför vårt köksfönster.

 På tal om fönster får jag många frågor om hur man ska tänka när man “inreder” i sina fönster. Jag har inget smart tips där utan tycker att man ska köra på med grejer. En trave böcker, växter, några ljus och här i köket har jag även sådant som används i just ett kök. johannabradford_12okt_2

 I sovrummet letar sig ljuset envist in Jag älskar när man ser ljusspel på väggarna såhär och jag har nämt det förut men det tåls att upprepas för åh vad jag gillar att ha ett tapetserat sovrum. Trogna bloggläsare kanske redan vet att vi har haft “Tant Johannas gröna” på väggarna i sovrummet de senaste åren. Jag älskar fortfarande den kulören, den är lugn, behaglig och inte för tung vilket jag tycker är viktigt med kulörer. Men samtidigt var jag väldigt sugen på att tapetsera så denna tapeten blev perfekt, för den är faktiskt väldigt nära den där gröna sköna kulören i botten och så gillar jag verkligen William Morris mönster. Just denna heter Chrysanthemum Toile.

johannabradford_13okt_2

Ingen morgon utan kaffe.

Hoppas att ni har en Happy Friday!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.