elledecoration

Jag är i final!

elledecoration

I början av veckan fick jag ett mail som jag blev oerhört glad över, sådär glad att jag knappt trodde att det var sant men när branschkollegor började skicka grattis-sms och de jag träffade delade ut kramar gick det upp för mig att det nog faktiskt var på riktigt. Jag är nämligen en av dem som har fått flest nomineringar till ”Årets inredningsbloggare”, ett pris som delas ut i samarbete med IKEA på ELLE Decoration Swedish Design Awards 2016. Så den 8 februari kommer jag närvara på galan på Café Opera i Stockholm som en av de tio finalisterna. Så himla roligt! Att vara en av finalisterna känns bara det som en vinst för mig, speciellt med tanke på vilket fint sällskap jag är i bland de andra duktiga finalisterna.

Stort tack till alla ni som har nominerat mig! Vill man rösta på mig och samtidigt ha chans att vinna två biljetter till galan gör man det här.

Stort TACK än en gång, håll tummarna för mig nu!

 

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny