hanna_stefansson_berlin_3a

Weekly Mix

En dag för sent men vad gör det. Här kommer veckans Weekly Mix!

detsitterivaggarna

Ikväll kl 20.00 är det dags igen för ett av mina absoluta favoritprogram, Det sitter i väggarna, på SVT1.

22777766809_1d4cdd557b_k

Ljusstakarna Gloria från Klong gör sig himla fint hemma hos Elsa Billgren. Jag har satt ett strängt förbud för fler ljusstakar hemma hos oss men dessa får mig att kanske vilja släppa på det förbudet lite.

296_7d1e59c53a-sgaw15_web2_1325-big

Jag drömmer ett fint cashmere set från Soft Goat att glida omkring i hemma nu när kylan har slagit till.

huvudbild.jpg-1905077869-rszww1170-80

När jag såg detta lilla hus till salu i morgonens bostadsbilaga höll jag på att sätta kaffet i fel strupe. Vilken dröm att få ta sig an denna gamla vattenfabrik på Tjörn! Objektet säljs som en tomt men jag hoppas innerligt att köparen bevarar den gamla fabriken på något vis.

hanna_stefansson_berlin_3a

Jag blev så inspirerad av bilderna från Hannas vistelse på Soho House i Berlin och önskar att jag hade stora fönsterpartier som jag kunde pryda med hotellgardiner såhär.

Hoppas att ni har en fin start på veckan!

0

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny