ipad-case_1_3998

Low Key

Foto-2015-11-16-10-48-51_4032

Processed with VSCOcam with a5 preset

ipad-case_1_3998

För några veckor sedan (hjälp vad tiden springer iväg) var jag och ett gäng andra inbjudna till #ÖppetHusligheter, ett initiativ som Maria Soxbo står bakom. Denna gången höll eventet till på Grandpa här i Göteborg och förutom att träffa branschkollegor, äta god mat och höra på hur Emma von Brömssens arbetsprocess ser var även Jonas Pelz, grundare till Grandpa, där och berättade om deras nya inredningsvarumärke Low Key. Jag blev riktigt inspirerad, dels över Jonas tankar bakom varumärket men också av produkterna som inte bara är fina utan även schysst tillverkade. Doftljusen är exempelvis tillverkade här i Sverige med ekologiska ingredienser och läderfodralen är gjorda på Tärnsjö Garveri. Kika in på deras hemsida för att se alla produkter och missa inte deras snygga tumblr där de förmedlar Low Key känslan fullt ut. För er som är nyfikna på hur det såg ut den där kvällen på Grandpa kan jag rekommendera att kolla in detta inlägget av Maria som sammanfattar det hela väldigt bra. Tack för en fin kväll!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.