aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS80Njk3NzMvaGlnaHJlcy80NjM1NTMxLmpwZ3cxMjAwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdA==

Engelbrektsgatan 21

aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS80Njk3NzMvaGlnaHJlcy80NjM1NTMxLmpwZ3cxMjAwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdA==aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS80Njk3NzMvaGlnaHJlcy80NjM1NTUxLmpwZ3cxMjAwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdA==aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS80Njk3NzMvaGlnaHJlcy80NjM1NTU5LmpwZ3cxMjAwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdA==aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS80Njk3NzMvaGlnaHJlcy80NjM1NTczLmpwZ3cxMjAwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdA==

Just nu finns det en helt fantastisk våning på Engelbrektsgatan 21 i Stockholm till salu via Alexander White. Lägenheten innehåller typ allt det där jag drömmer om med mitt boende. Nämligen:

Parkutsikt – check! Runt bord i hallen som med fördel alltid pryds av en bukett färska blommor – check! Stort platsbyggt kök med köksö och balkong – check! Fönster med handblåst glas och vackra vred- check! Vackert bevarande golv, snickerier, element och dörrar – check! Flera öppna spisar (har nämligen kommit på att det är mysigare än kakelugn för i dem ser man ju faktiskt inte elden) – check! En helt perfekt planlösning med en social del och en privat del – check! 

Ja, jag kan meddela att min kravlista på boende tenderar att bli längre och länge ju fler lägenheter vi bor i. Jag känner mig faktiskt lite som expert på det här med planlösningar vid detta laget. Men nog om mig och vad jag drömmer om och tillbaka till den fantastiska våningen som är inred av Dusty DecoWalles & WallesPolstjernan Antik och Belenius/Nordenhake. Vill ni se ännu fler bilder än de som visas hos mäklaren rekommenderar jag att kika in under #apartmentstockholm på instagram.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.