Jag heter Johanna Bradford och bor i Göteborg. Bloggen fylls ständigt på med med inspiration och nyheter med stort inredningsfokus men jag delar även med sig av det som inspirerar mig, oavsett om det gäller inredning, resor, trädgård, frukostar, mode eller annat fint. Jag driver bloggen på heltid men har även uppdrag inom styling och PR på frilansbasis och driver tillsammans med Hanna Stefansson workshops under namnet Frukostfolket. E-post:johanna@johannabradford.se

Numera hittar du bloggen Johanna Bradford här.

Månadens lista – december

Månadens lista – december

Nu har det blivit dags för årets sista lista som knyter ihop säcken för det gångna årets lisor. Måste faktiskt få klappa mig själv lite på axeln för att jag verkligen hållit fast vid denna tradition och publicerat en lista per månad hela året. Vill även passa på och tacka er andra som hängt på och publicerat egna varianter av era månadslistor, det har varit väldigt kul att följa. Kanske fortsätter jag med dessa listor under nästa år också, kanske byter jag ut någon kategori. Vi får helt enkelt se vad nästa år har att bjuda på. Här kommer december månads lista, håll tillgodo!

Bil

5

Har ingen aning om vad denna modell heter men hur gullig var den inte där i snön med julgran och klappar? Här hittar ni fler bilder!

Bok

9780714868721

The Nordic Cookbook av Magnus Nilsson.

Skor

foggy_Kristin_lagerqvist-8170

Det var väldigt längesedan jag hade ett par Dr Martens men Krickelin är så tjusig i sina att jag blir sugen på att själv slå till på ett par.

Kaffekopp

417798751616de653ae2fce28d956c08

Jag är på jakt efter sådana här koppar med fat i silver. Tänker att de skulle passa perfekt för glögg, varm choklad, te och så kaffe förstås.

Hår

b99be6fb6c1d280a531da2e9f4cbe525

Perfekt julaftonsfrisyr!

Musik

cover-690x690

Albumet En Liten Bit Till med Christina Hellström & Björn Olsson.

Sweatshirt

0334946001_1_100011

Velvet sweatshirt från & other stories.

Citat

b92f87ca9f1c359ce694a9fab5bbc87e

Mat

forssenoberg

Enligt mig finns det inget godare än löjromstoast och det tänker jag äta mycket av under julledigheten. Jag kan varmt rekommendera Forssén&Öbergs variant om ni har vägarna förbi Göteborg.

Resmål

c0b44831063b00b7498fe93b3a5f2517

Över julledigheten hoppas jag att vi får till några dagar uppe i svärmors sommarhus med resten av familjen. Jag vill andas havsluft, dricka varm choklad framför brasan, glida omkring i raggsockar, vinterbada och laga god mat. Förhoppningsvis ligger havet såhär stilla så att jag kan ta en tur med SUP-brädan kanske.

Dream on!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

tant-johanna

Jag heter Johanna Bradford och bor i Göteborg. Bloggen fylls ständigt på med med inspiration och nyheter med stort inredningsfokus men jag delar även med sig av det som inspirerar mig, oavsett om det gäller inredning, resor, trädgård, frukostar, mode eller annat fint. Jag driver bloggen på heltid men har även uppdrag inom styling och PR på frilansbasis och driver tillsammans med Hanna Stefansson workshops under namnet Frukostfolket. E-post:johanna@johannabradford.se Numera hittar du bloggen Johanna Bradford här.

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

0
Läs mer »

Lite jul i vårt hus

Det dröjer lite mellan blogginläggen just nu och jag försöker landa i de nya rutinerna och livet som tvåbarnsmor : ) I söndags hade vi

0
Läs mer »

Blommönstrat i barnrummet

Jag hittade så fina tyger i veckan och blev så himla sugen på att sy! Planen var att sy lite kuddar och sånt till Julies

0
Läs mer »
Stäng meny