lovelylifegoodbye1

Nu flyttar jag mot nya äventyr

lovelylifegoodbye1

Nu har det blivit dags för mig att flytta härifrån. Ifrån något som har varit som min lilla bebis de senaste tre och ett halvt åren. Arbetet med Lovely Life har gett mig vänner för livet, massor med kunskap, fina möten med människor, hem och platser, ändlöst med inspiration samt en och annan vaken natt med hållning som en ostkrok över datorn. Jag är otroligt stolt över det Lovely Life jag och Amelia har byggt upp, det senaste året med hjälp av Kristin och Ulrika.  Tack ska ni har för ett bra teamwork, tack till alla fina bloggare här på Lovely Life som hjälpt oss fylla sajten med inspiration. Och sist men inte minst, tusen, tusen tack till alla ni som kikar in här. Helt galet vad många ni har blivit med åren! Utan er hade den har resan inte ens varit hälften så rolig.

Nu är det alltså dags för nya äventyr, jag behöver testa mina vingar och det är med varm famn jag lämnar över arbetet med Lovely Life till Mia AnderbergMari StrenghielmSofia Vusir JanssonNathalie Myrberg och Matilda Hildingsson. Stort lycka till önskar jag dem! Det ska bli spännande att följa fortsättningen på denna lovely resa.

Från och med nu hittar ni mig på johannabradford.se. Jag hoppas innerligt att ni vill följa med mig dit!

xxx Johanna

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.