plathuset_brollop_bara_gotland_-ronstrom_gotland9

The home of Tomas Colaco

bohemian homes interior design eclectic

bohemian homes interior design sitting room eclecticbohemian homes interior design eclectic horse bohemian homes interior design eclectic lisbon bohemian homes interior design eclectic suzani bohemian homes interior design eclectic traditional portugese tiled house

Lisbon02 Lisbon05Lisbon07 Lisbon14 Lisbon16

 

 

Svimmade lite över dessa bilder från Tomas Colacos hem i Lisabon. Framförallt är det kanske kombinationen av allt det vackra och det perfekta ljuset som jag finner så inspireraden. Jag kan ibland sakna ljuset som vi hade i vår lägenhet i Malmö, särskilt det där sena, släpande varma eftermiddagsljuset som lämnade långa skuggor efter sig över slitan väggar och golv. Jag tinade alltid inombords, jag var alltid tvungen att stanna och bara vara i det ljuset.
Och varje gång var det som om jag upplevde det för första gången.

 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny