_POD4973

Strömma

_POD4976_POD5016

_POD4970_POD4958_POD4919_POD4920

_POD4971

_POD4973_POD4942_POD4930_POD4935_POD4948_POD4986_POD4953_POD5014_POD4983_POD4964_POD5062_POD5076

Vi åkte till Varberg i fredags för att gratulera Kristin, Jennie och Marina som tillsammans skapat en bok.
Så himla stort, fint och imponerande att de lyckats knyta ihop detta tillsammans. Boken är ett porträtt av Marina och hennes Strömma Farmlodge, jag köpte mig såklart ett exemplar men har bara hunnit bläddra igenom den och titta på bilderna än så länge. Vilket givetvis inte är så bara när Kristin stått för bildmaterialet <3
Om du är nyfiken så kan du köpa ett eget exemplar här.

Kristin och jag fann varandra för många år sedan nu.
Länge har hon varit lite av mitt vattenhål i blogg-världen. Det är på många sätt ovärderligt att ha en vän som pysslar med detsamma som man själv gör. Att kunna mötas bakom det skrivna ordet och ventilera tankar, tvivel, beslut och förändringar.  Med Kristin kan jag göra det på ett sätt som jag kanske inte gör med någon annan. Just för att vi följts åt så länge, och för att jag alltid på något ätt känner att jag vet…att hon vet.

Väl i Varberg passade på att sova en natt på stadshollet. Fint att få en liten semester från sängen hemma som jag tänkt att jag ska bädda rent i en vecka minst. Sedan avslutade vi med en dag i Apelviken.
Och jag tänker att det där med närhet till havet kanske inte är så dumt ändå. Jag, som oftast rynkar pannan och talar om blåst när någon vän vill flytta nära ett hav här i norden.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.