Jag heter Tuva Minna Linn, på min blogg skriver jag främst betraktelser utifrån inre upplevelser men också hur jag tolkar verkligheten. Resultatet blir ofta själfullt, rått och emellanåt kanske en aning gåtfullt.

Du som önskar är välkommen att kontakta mig på, tuvaminnalinn@oddlovin.com

Numera hittar du bloggen här.

On motherhood – Dori Varga

On motherhood – Dori Varga

 

tree-of-life-dori-deer-tribe-de-mama1

tree-of-life-dori-deer-tribe-de-mama5-700x467

tree-of-life-dori-deer-tribe-de-mama9-700x1050tree-of-life-dori-deer-tribe-de-mama6-700x467

Har tänkt så länge att jag vill dela denna fina intervju som jag fann via Tree of Life  med Dori Vargagrundaren och den vackra själen bakom TRIBE the MAMA.  Två konton väl värda att följa och inspireras av.
Jag relaterar så väldigt mycket till det som delas och blir så glad av denna typ av community, jag känner att det är någonting vi verkligen behöver mer av (och inne i mig gror en dröm sig starkare, den handlar om att bygga det jag själv har saknat, att förvalta den känslan istället för att lämna den bakom). 

 

PS. Missa inte att du kan ta del av den digitala versionen av TRIBE the MAMAs magasin, volume 8 Rebirth  alldeles gratis. 

Photo – Ashley Jennett – The Stork and the Beanstalk 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

tuvaminnalinn

Jag heter Tuva Minna Linn, på min blogg skriver jag främst betraktelser utifrån inre upplevelser men också hur jag tolkar verkligheten. Resultatet blir ofta själfullt, rått och emellanåt kanske en aning gåtfullt. Du som önskar är välkommen att kontakta mig på, tuvaminnalinn@oddlovin.com Numera hittar du bloggen här.

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

0
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »
Stäng meny