Bröllopskläderna…

Ja nu börjar det närma sig. 2 juli smäller det. Jag längtar som tusan, det kommer bli helt magiskt!!

Jag tänker inte visa min brudklänning. Men jag kan avslöja att den har släp! Just därför ville jag köpa en klänning att byta om till på kvällen om jag skulle bli galen på släpet och så hittade jag en helt underbar klänning… Den är så himla fin!

Precis så som jag vill ha den. Passar perfekt in bland färgerna och hela stilen vi valt. Vintagefeeling och smutsrosa. Bland annat….

Det är en långklänning från VILA, ett av mina favoritmärken!

Jag hittade dessutom ett par perfekta skor, också smutsrosa men aningen ljusare och gråare. Jag kan inte gå i klackar men tydligen har jag inget val för att brudklänningen ska bli rätt haha så jag får träna ett tag nu!

Skorna är från Din Sko.

Och så barnens kläder. Samma stil med vintagefeeling. Var lite osäker på Julies klänning men jag tror den blir bra!

​Klänning och volangtrosa från Lindex.

Skjorta och byxor från Newbie, Kappahl.

0

Detta inlägg har 11 kommentarer

 1. Men så fantastiskt fina ni kommer vara allihopa. Längtar så tills den 2 juli 😘

 2. Wow, vad fint! Kommer bli super! Ser framemot bilder efter den 2 juli då! 🌸

 3. kLänningen är så fin 😍😍😍

 4. Vart har du köpt den? 😍

 5. Den är från VILA, jag köpte min på Dressed and denim!

 6. Helt knasigt alltså – vi ska gifta oss på fredag och måste bara kommentera, för de kläder era barn ska ha är exakt samma som vår 6-åriga kille och 2-åriga tjej ska ha:=) Killen ska bara ha den mörkare varianten av byxorna – dom som var gråblå-aktiga. Sedan ska vi också duka till fest i vårt halvfärdiga gamla uthus hemma hos oss på gården, så ser fram emot att se bilder från er festlokal. Kanske jag kan få några fina tips så här i sista minuten:=)?

 7. Men vad roligt! Stort grattis!!! Om du skriver din mail så kan jag maila lite bilder från vår festlokal! Sidtaminutentips… se till att äta lite mellan varven, det var lite stressigt under dagen att hinna äta så ta med lite snacks typ! Lycka till på fredag!!!

 8. Jag skrev ett meddelande åt dej till din Instagram-profil. Där ser du min mejladress. Skulle bli jätteglad och tacksam om du skickar mig lite bilder. Tack! Och tack också för tipsen – ska försöka hinna med att äta lite mellan varvev:=)

 9. Så himla fina kläder och ska bli klart se bilder från bröllopet när du är klar med dem 😊

  Din klänning påminner en lite grann om klänningen jag hade till bröllop nu i juni men din är snäppet vackrare måste jag säga! Vilket till stor del beror på att den är täckt fram och aningens smutsigare i den rosa tonen! I like!!

  Här är iaf min klänning om du är nyfiken:)
  http://ekomorsan.com/ny-design/

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny