Äntligen ett sovrum

Enda sedan vi blev överraskade av vatten längs tapeten i vårt sovrum i vintras har vi haft vår säng i Wilhelms rum. Det funkar väl ett tag… men renoveringen tog stopp då vi upptäckte att hela taket på vårt hus var fuskbyggt och var tvungen att anlita en advokat för att driva det som ett dolt fel. Vi väntar fortfarande på besiktningsprotokoll och ett ok att börja riva, men vi blev rätt less på att dela rum med en 3-åring.. 

I lördags drog vi in alla Julies grejer i Wilhelms rum och tog själva över Julies rum. Alltså… känslan av att ha ett eget sovrum!! 😂 Vilken lyx!! Så igår började jag inreda…

Nya sängkläder, en hemmagjord knoppbräda och lite annat smått och gott jag hade i gömmorna.

Bland annat denna lampan som svärmor inte hittade någon plats för. På baksidan står ”H.V 12 år 1955” och det är alltså min mans mormors bror som gjorde denna för över 60 år sedan. Lite kul ändå. Jag hade först tänkt byta sladd och hänga dit en klotglödlampa men efter att ha satt upp den så känner jag att det blev lite charmigt ändå! Lyser fint och glittrar som en kristallkrona!

Stolen är en favorit. Den fick hänga med hit!

Skulle vilja ha någon snygg tavla eller poster på väggen men i väntan på den rätta (som jag ej funnit än) så tar man vad man haver och gräver runt bland överblivna bilder. Älskar häftmassa..

Den här tavlan hade vi på bröllopet i somras, målade över motivet med kalkfärg och satte dit bordsplaceringen. Kändes också skadligt att bara kasta och idag kom jag på vad jag skulle ha den till. Det är limrester från placeringskorten som var tvungen att döljas och jag framkallade bröllopsbilder från Framkallaapp tidigare… Än en gång,  häftmassa. Ett litet kollage som får hänga i sovrummet.

Ja sen var det ju barnens rum. Lätt kaos… Imorgon ska jag fortsätta där inne! Eftersom allt ska flyttas igen sedan när vi renoverat så tänker jag inte lägga ner en massa tid och pengar på att måla om och byta ut möbler osv utan det blir till att rensa här hemma, byta ut och sälja bort för nu är det fullt med grejer hahaha!

Wish me luck!

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Usch då, hoppas verkligen att det löser sig för er! Mysigt ser det ut att bli, det tillfälliga iallafall 😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny