Nu delar de rum!

Barnen får dela rum ett tag. Vi har sovit i sonens rum i typ.. 4 månader!? Nog för stt det är mysigt med en treåring i sängen men… ja inte kunde han låta bli att sova hos oss när våran stora säng stod alldeles brevid.. Men nu kände vi att vi inte fixade det mer utan längtade så mycket efter ett eget sovrum. Wilhelm och Julie är ju så små att de inte uppskattar idén med eget rum utan blev hellre superglada och somnade utan tjafs när de insåg att de fick sova i samma rum haha! Win win.

Jag är fortfarande osäker på möblering och vad jag faktiskt ska ha för möbler men känner samtidigt att jag inte vill lägga ner massa pengar och tid på rummet som det är nu, direkt övervåningen är klar så flyttas Julies saker tillbaka till hennes rum och vi får värt sovrum där uppe. Men jag passar på att rensa saker iallafall, shit vad mycket onödigt vi har.

Här hamnade iallafall hushyllan från Jollyroom. Just nu känns den mest som en dammsamlarplats men antingen får det bli bilgarage eller dinosaurieland eller nåt annat barnsligt kul eller så får den samla damm tills något barn får intresse för ett dockhus 🙈 Såklart barnen ska leva mina barndomsdrömmar om ett gigantiskt dockhus! haha!

Träkrokarna från Hagelens hängde där innan vi flyttade dit en säng, har inte bestämt mig om det bara är konstigt eller om de kan sitta kvar där.. Gillar kombinationen av trä och grått..

Passar på att bjuda på färgkoden till väggen också:
NCS S 4502-Y

Saknade Julies tavelvägg som hon hade när hon var bebis, men har ingen annan plats för den stora postern så de får trängas istället. Ramarna till vänster är loppisfynd och den stora är från Åhléns.

En myskoja ville vi ha också. Sänghimmeln åkte upp i ett hörn, har en ljusrosa också men vi får se vilken det blir… Alla Julies böcker ligger i korgen så hin kan välja och vraka, Wilhelms står i en trälåda vid hans säng. Varför vi nu har en låda när han ändå väljer samma böcker hela tiden 😂

Det är en delsmågrejs att fixa i rummet men nu kan de iallafall sova och leka där! 🙂

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Gud så fint! Gillar ideen att de ska leva ut ens egna barndomsdrömmar 😅👍 Det kör ialf jag på😘

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny