Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

DIY-lampa

Jag blev så less på vår gamla lampa så jag sålde den. Jag vet inte heller av någon annan lampa jag ville ha och den bör vara rätt stor! Allt blir lixom fjuttigt i det här stora rummet med takhöjden och allt. Vardagsrummet är 36 kvm och har ett snedtak med 2,8-4,1m till tak. Bestämde mig för att klura ut något lite roligare..

Tur hade jag när jag klev in på första bästa loppis och hittade denna gamla garnvinda för 45 kr! 

Sladden fanns hemma så det var bara att montera en kontakt och hänga upp! Den blev rätt mäktig!

Bild över helheten med matbordet osv kommer sen när jag är frisk.. Just nu är jag dunderförkyld och har så ont i kroppen, ingen energi alls och bara snorar.. Jag ska måla klart skåpet sista varvet och sedan är det klart:)

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Lansering av Quod doftljus.

För ett litet tag sedan lanserades nya varumärket Quod, sina handgjorda, veganska doftljus gjorda i helt unika svensktillverkade porslinsbehållare tillverkade av porslinsfabriken i Lidköping. Doftljusen

0
Läs mer »

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

3
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »
Stäng meny